Contact

Driestroom biedt DTT behandeling aan kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Wil je je aanmelden voor DTT training? Ben je benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Of heb je een andere vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Je kunt Driestroom ook telefonisch bereiken. Neem dan contact op met onze loketmedewerkers.Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555. Wij helpen je graag verder.

Centraal Bureau

Industrieweg-Oost 27
6662 NE Elst
T 0481 36 60 00
F 0481 36 60 60
info@driestroom.nl

Aanmelden bij het Driestroomloket

T 0481 37 55 55
ma – vrij 08:00 - 17:00
driestroomloket@driestroom.nl

Foto

een ouder vertelt

“DTT heeft echt geholpen voor Bryant. Hij geeft nu duidelijk aan wat hij wil. Het contact met andere kinderen gaat ook stukken beter. Bryant heeft geleerd op zijn beurt te wachten. Toen we net wisten dat Bryant autisme heeft, had ik deze vooruitgang in zijn ontwikkeling niet meer verwacht.”

goed om te weten

Promotieonderzoek - Een stap vooruit met DTT

In 2007 startte Nienke Peters-Scheffer haar promotieonderzoek. Onderzoekster Nienke Peters-Scheffer laat zien dat kinderen met autisme en een verstandelijke beperking een versnelling van hun ontwikkeling kunnen doormaken door deze behandeling.


Uitbreiding aanbod DTT Nederland

DTT Nederland heeft zich als behandeling voor kinderen met autisme de afgelopen jaren bewezen. De intensieve gedragstherapie die bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind heeft zich inmiddels wetenschappelijk bewezen en is erkent.

Momenteel wordt er een plan van aanpak uitgewerkt om DTT verder landelijk aan te gaan bieden. Driestroom is in deze op zoek naar instellingen, organisaties en/of ondernemers die dit - onder regie van de Driestroom - mee op willen gaan zetten en uit gaan voeren. Heb je interesse? Maak dit dan kenbaar via het contactformulier op de website.

lees verder

direct aanmelden

Vul hier uw gegevens in en we nemen contact met u op!
Helaas is deze functie nog niet beschikbaar. U kunt altijd contact met ons opnemen via: info@driestroom.nl